Zelfbeeld

In mijn werk als psycholoog begeleid ik mensen om met minder stress om te gaan met de kleine en grote problemen in het dagelijks leven. Je zelfbeeld of hoe je tegen dingen aankijkt, speelt een grote rol in het omgaan met stress.

Je zelfbeeld is een hardnekkig gedachtepatroon
Je zelfbeeld is een bijzonder, of ook wel hardnekkig verschijnsel. Je zelfbeeld bestaat uit gedachten over jezelf. Als je in je zelf gelooft, voel je je sterk en vol vertrouwen. Als je niet in jezelf gelooft, heb je geen waardering voor jezelf en voel je geen vertrouwen.

Deze gedachten over jezelf kunnen erg hardnekkig en geloofwaardig zijn. Ze zijn een hardnekkige gewoonte. Bovendien is een deel van die gedachten onbewust. Vaak is het nodig om die onbewuste patronen en gedachten aan te pakken.

Als je oude gedachten over jezelf kunt loslaten, kun je een reëel en positief beeld gaan ontwikkelen. Je kunt je voorstellen dat dit soms heel lastig is. Vooral als er onbewuste, oude patronen bestaan. Een coach of psycholoog kan dan helpen om die stap te maken.

Hoe kan ik helpen?
Ik ben gz-psycholoog, en gespecialiseerd in stress, burn-out klachten, vermoeidheid, angst en depressieve klachten. Ik werk ook als relatietherapeut en heb affiniteit met hoogbegaafdheid. Ik werk als gz – psycholoog te Nieuwegein. Kijk verder op de site van Psy-Image voor psychologische begeleiding of coachen.

Zelfbeeldtest
Om meer grip te krijgen op je gedachtepatronen, heb ik de zelfbeeldtest ontwikkeld. Ik help mensen om een steeds beter en vooral reëel beeld van zichzelf te ontwikkelen. Al  meer dan 35.000 mensen hebben de zelfbeeldtest ingevuld: Psy-Image Zelfbeeldtest

Ook is er een e-boek: Denk je sterk, de cursus bij de zelfbeeldtest.

Het e-boek ‘Denk je sterk’ kun je ook hieronder bestellen en betalen via Paypro.
Het kost 16,95. Je krijgt het e-boek via de mail toegestuurd.

Betaalknop buy now

 

Persoonlijk:
Beeld en Woord. Naast mijn blog vind je op deze site ook fotobeelden die ik maak om iets uit te drukken van de schoonheid van de natuur om me heen. Deze impressies vind je onder het kopje Beeld en Woord.
Boekverslag? Dit gaat over de Kronieken van Flagran, een fantasievol boek geschreven door mijn zoon van elf voor kinderen vanaf 10 jaar. Een vriend van mijn zoon vertelde dat het zijn eigen fantasie behoorlijk heeft verruimd.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s